Studibo.jpg

Ingenieurs-en studiebureaus bundelen de krachten in samenwerking met Tilleghem

imgonline-com-ua-Resize-MYowK42ungDU.jpg

Gent (BE), 21/04/2023 Ingenieurs- en studiebureaus bundelen de krachten in samenwerking met Tilleghem. Onder impuls van de Gentse investeerder Tilleghem, werd dit jaar STUDIBO opgericht, een groepering van ingenieurs- en studiebureaus met een breed aanbod en actief in heel Vlaanderen.


Vijf sterke ondernemingen, Feys, RaCo, Concreet, Stabico en Bertram, bundelen de krachten en vormen samen een coherente groep die alle relevante diensten in de sector aanbiedt. Bouwheren, aannemers en ontwerpers kunnen bij de STUDIBO-groep terecht voor onder andere stabiliteitstudies, studies technieken, veiligheidscoördinatie, EPB-EPC, ventilatieverslaggeving & luchtdichtheidstesten, landmeten, keuringen, BREEAM en milieu-gerelateerde studies. Klanten zijn zowel particulieren, bedrijven als overheidsinstellingen.


Onder leiding van de respectieve zaakvoerders bouwen de verschillende kantoren verder aan hun groei, elk volgens hun eigen DNA.


De samenwerking laat toe dat de meer dan 100 STUDIBO-medewerkers de klanten een ruimer pallet van diensten kunnen aanbieden. Dit zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, efficiëntie en persoonlijke benadering van een lokale organisatie.


STUDIBO wil sterk inzetten op automatisering en digitalisering. De partnerbedrijven worden fulltime ondersteund door een integratiemanager en HR-verantwoordelijke. In deze krappe arbeidsmarkt garandeert STUDIBO zijn personeelsleden zowel horizontale (regio’s en diensten) als verticale doorgroeimogelijkheden.


STUDIBO heeft stevige groeiambities en streeft ernaar om de leidende groep van ingenieurs- en studiebureaus in Vlaanderen te worden. Twee bureaus staan op het punt nog vóór de zomer STUDIBO te vervoegen.


Joachim Depuydt, bestuurder StudiboWe zijn verheugd om de partnerbedrijven samen te brengen vanuit de overtuiging dat we in een groter geheel nog sterker staan met behoud van ieders eigen identiteit. We geloven sterk in de unieke cocktail van het eigen DNA van alle kantoren gecombineerd met de slagkracht van een groter geheel.”


Voor meer informatie, gelieve onze website (www.studibo.be) te raadplegen of contact op te nemen met:
Joachim Depuydt
+32 495 83 32 56 – Joachim@tilleghem.com
Guy Goossens
+32 495 63 14 45 – Guy@tilleghem.com
www.feysbv.be
www.ra-co.be
www.concreetbv.be
www.stabico.be
www.ingenieursbureaubertram.eu

Andere artikelen

Снимок экрана 2022-06-24 в 10.34.07.png

Solar as a Service for multinational industries

Sustainability without capital investment: at Menapy, we develop, finance, build and operate industrial solar power plants for multinational companies. These systems provide carefree, on-site sustainable energy generation, giving corporations a direct reduction of their carbon footprint, and a saving on their electricity costs. In other words: Solar as a Service, generating clean and reliable power.

Lees meer