Loading...

Over ons

ENKELE WOORDEN OVER ONS

OVER TILLEGHEM

EEN BEDRIJF DAT ONDERNEEMT EN INVESTEERT

Piet Van Waes

FOUNDER

Piet studeerde in 2003 af als handelsingenieur aan de Katholieke Universiteit Leuven (magna cum laude). Na ervaringen bij Accenture (Brussel) en JP Morgan (Londen), ging hij aan de slag bij Partners@Venture, een durfkapitaalfonds. Tussen 2008 en 2011 verbleef hij in Oost-Europa in het kader van de ontwikkeling van retail centra en exit naar beursgenoteerde vastgoedgroepen. Sinds 2011 terug actief in private equity, initieel als partner van Green Park Investment Partners, en vanaf 2017 via het investeringsplatform Tilleghem, met focus op investeringen in (en overname van) KMO’s, net als vastgoedontwikkeling.

Jan Van Mieghem

INVESTMENT MANAGER

Na zijn studies handelswetenschappen te Brussel, specialiseerde Jan in Finance aan de Vlerick Business School. Zijn professionele carrière begon hij in 1999 bij Verbaere, De Clercq & Partners, waar hij gedurende een tiental jaar actief was in corporate finance. Na ervaringen als CFO (bij Orbid te Merelbeke) en investment manager (Corelio-groep) werd Jan financieel adviseur. Hij vervult op vandaag de deeltijdse CFO functie bij meerdere Vlaamse KMO’s met de focus op rapportering en optimalisatie van de financieringsstructuur. Bij Tilleghem focust Jan zich voornamelijk op de inflow, analyse en opvolging van private equity dossiers.

Simon Synaeghel

INVESTMENT MANAGER

Simon studeerde af aan de Universiteit Gent als Handelsingenieur met een specialisatie in Finance. Nadien behaalde hij het diploma Master in Financial Management aan de Vlerick Business School en werkte hij, in het kader van een stage, twee maanden in Benin voor Baobab Express, een publiek transportbedrijf. Bij Tilleghem focust Simon op de analyse van investeringsopportuniteiten en staat hij bedrijven bij met rapportering, digitalisering en interne projecten.

JULIE VANERMEN

LEGAL COUNSEL

Julie studeerde Master in de Rechten (cum laude)
aan de UGent (2002) en behaalde nadien een extra
Master of Law aan King’s College London (2006).
Julie startte haar carrière bij Cravath, Swaine &
Moore (2005-2006) en Allen & Overy (2006-2009)
en na 5 jaar als General counsel bij Matexi
(2009-2014), werkt ze nu als zelfstandig advocate
(Peak Legal).

Silke Ruysschaert

INVESTMENT ANALYST

Silke behaalde haar diploma Handelswetenschappen aan de Universiteit Gent met een specialisatie in Strategisch Management. Tijdens haar master werkte Silke in het kader van een stage zes maanden voor Le Pain Quotidien te New York. Nadien behaalde ze het diploma Master in International Management & Strategy aan de Vlerick Business School en werkte ze twee maanden in het kader van een stage bij Socialgiver, een online platform voor gift cards, te Bangkok. Na haar studies ging Silke aan het werk bij het M&A team te Deloitte Brussel waar ze meewerkte aan verschillende VDD en ADD projecten. Bij Tilleghem focust Silke op de analyse van investeringsopportuniteiten en staat ze bedrijven bij met rapportering en interne projecten.

Joachim Depuydt

INVESTMENT MANAGER

Joachim vervoegde het Tilleghem team in 2021, na voorgaande werkervaringen bij Sofindev, een Brussels private equity fonds en Squarefield, een corporate finance (M&A) boutique te Amsterdam. Joachim heeft een Master in Financial Management (Vlerick Business School) en een Master in Toegepaste Economische Wetenschappen (Universiteit Gent). Via het Erasmusprogramma deed Joachim internationale ervaring op aan ISC Business School in Parijs. Bij Tilleghem focust hij zich op het sourcen en analyseren van investeringsopportuniteiten.

Anneleen Bauwens

MANAGEMENT ASSISTANT

CONTACTEER ONS