Tilleghem
Participaties

Team


Piet Van Waes

Piet studeerde in 2003 af als handelsingenieur aan de Katholieke Universiteit Leuven (magna cum laude). Na ervaringen bij Accenture (Brussel) en JP Morgan (Londen), ging hij aan de slag bij Partners@Venture, een durfkapitaalfonds. Tussen 2008 en 2011 verbleef hij in Oost-Europa in het kader van de ontwikkeling van retail centra en exit naar beursgenoteerde vastgoedgroepen. Sinds 2011 terug actief in private equity, initieel als partner van Green Park Investment Partners, en vanaf 2017 via het investeringsplatform Tilleghem, met focus op investeringen in (en overname van) KMO’s, net als vastgoedontwikkeling.

 
 

Jan Van Mieghem 
Investment Manager

Na zijn studies handelswetenschappen te Brussel, specialiseerde Jan in Finance aan de Vlerick Business School. Zijn professionele carrière begon hij in 1999 bij Verbaere, De Clercq & Partners, waar hij gedurende een tiental jaar actief was in corporate finance. Na ervaringen als CFO (bij Orbid te Merelbeke) en investment manager (Corelio-groep) werd Jan financieel adviseur. Hij vervult op vandaag de deeltijdse CFO functie bij meerdere Vlaamse KMO’s met de focus op rapportering en optimalisatie van de financieringsstructuur. Bij Tilleghem focust Jan zich voornamelijk op de inflow, analyse en opvolging van private equity dossiers.

 
 

Simon Synaeghel
Analist

Simon studeerde af aan de Universiteit Gent als Handelsingenieur met een specialisatie in Finance. Nadien behaalde hij het diploma Master in Financial Management aan de Vlerick Business School en werkte hij, in het kader van een stage, twee maanden in Benin voor Baobab Express, een publiek transportbedrijf. Bij Tilleghem focust Simon op de analyse van investeringsopportuniteiten en staat hij bedrijven bij met rapportering, digitalisering en interne projecten.

 
 

Julie Vanermen

Legal Counsel

Julie studeerde Master in de Rechten (cum laude) aan de UGent (2002) en behaalde nadien een extra Master of Law aan King's College London (2006). Julie startte haar carrière bij Cravath, Swaine & Moore (2005-2006) en Allen & Overy (2006-2009) en na 5 jaar als General counsel bij Matexi (2009-2014), werkt ze nu als zelfstandig advocate (Peak Legal)

 
 

Hanna Sioncke

Controller

Hanna studeerde Bedrijfsmanagement optie accountancy-fiscaliteit aan de Hogeschool Mercator in Gent. Na haar stage bij Baker Tilly Belgium, ging ze er aan de slag als auditor (2009 -2018). Tijdens haar loopbaan behaalde ze een diploma in Toegepaste Fiscaliteit en volgde ze op regelmatige basis opleidingen m.b.t. het vennootschapsrecht. Bij Tilleghem focust Hanna zich op de periodieke rapportering en resultaatanalyse van interne projecten.