Tilleghem
Participaties

Vastgoed

Enkele referenties / realisaties

BA_MEERGEZINSWONING_V_N_VOORGEVEL KALKOVEN_A (1).jpg

Ter'Asse is een moderne en kwalitatieve ontwikkeling van 52 appartementen en 8 handelsruimtes in Asse. Het uitstekend gelegen project pas perfect in de vernieuwing van het centrum van Asse.

www.ter-asse.be

view 02 w.jpg

Kanaelzicht wordt ontwikkeld in joint-venture met Odebrecht en Groep Caenen; het betreft een mixed use project met 144 appartementen, kantoren en winkels. Het project maakt deel uit van een stadsuitbreiding en bevat zowel nieuwbouw als de renovatie van de oude papierfabriek.

 
unnamed-3.jpg

Duinenoostende is een project van 80 woningen en 55 appartementen aan het Duinenkerkje in Mariakerke, idyllisch gelegen aan zee en duinen. Het project wordt geleid door het Corbeau team en de bouw vat aan in 2018.

BA_bouwen appartementen na afbraak_171146_3D_N_02.jpg

Coming Soon - 41 appartementen in Ieper.

 
LogoOnblack.png

Student Site Kortrijk is een studentenresidentie in Kortrijk, vlakbij Howest hogeschool; het project werd ontwikkeld in 2015 - 2016 en is operationeel sinds september 2016. Alle flats zijn verkocht en verhuurd.

Zuidburg is een project van 100 luxe zorgflats in Veurne. De residentie wordt gebouwd door Furnibo en zal na oplevering beheerd worden door de CM Zorgmakelaar. Oplevering is voorzien voor Q1 2109.

www.zuidburg.be

 
logo.png

Resiterra is een voorbeeld van kwaliteitsvolle stadsinbreiding. In Leuven verhuizen alle ziekenhuis functies van de binnenstad naar campus Gasthuisberg. Hugo en Erik Van Hoof brengen op de vrijgekomen sites vernieuwing in een historische context; een verhaal van wooncomfort, sociale verwevenheid en duurzaamheid.

www.resiterra.be

Waterweelde-foto-1-thumb.jpg

Het bouwproject 'Blauwe Parel' is gelegen aan de spuikom te Oostende/Bredene, 80 ha zeil- en recreatiedomein en groene gordel. Een waar fiets- en wandelparadijs met vertakkingen naar kust, hinterland, Bredene

 

 
de-boterton-logo.png

Betaalbaar wonen aan de oevers van de Nete in Lier; 72 appartementen, verdeeld over 5 gebouwen. De Boterton wordt gerealiseerd in samenwerking met Groep Caenen en oplevering wordt verwacht in 2018 - 2019.

www.deboterton.be

Pre-development van een site in Breendonk (Puurs), in joint-venture met ION (www.ion.be). Grond en vergunningen werden in 2016 verkocht aan DCA Woonprojecten en Brody die het project van 123 eenheden met buurtwinkels ontwikkelen.

www.www.botanicbreendonk.be