Tilleghem
Participaties

Participaties


Enkele referenties / realisaties

Unknown.png

LivWise brengt een rijk assortiment aan onmisbare keuken- en woonaccessoires met praktisch design. Het bedrijf is exclusief distributeur van een aantal internationale merken en ontwerpt/verdeelt verder eigen huismerken Point-Virgule, Dotz en Rixx. De producten worden off - en online verkocht in Benelux, Frankrijk, Zuid-Europa en Scandinavië.

www.livwise.be

37150.png

D&M Depot ontwerpt decoratieartikelen en verdeelt deze via floristen, tuincentra en interieurzaken. Het verwierf een internationaal leidinggevende positie in keramische potten, die in meer dan 45 landen worden verkocht. D&M heeft haar hoofdzetel in Aartselaar. 

www.dmdepot.be

 
promoplan-logo.jpg

Promoplan is de one-stop-shop marktleider in België op vlak van field marketing en merchandising. Het bedrijf, dat al 25 jaar actief is, heeft ruim 400 medewerkers in de field die worden aangestuurd door een centraal team in Groot-Bijgaarden. Promoplan levert diensten aan klanten als P&G, l’Oreal, Henkel, LVMH en retail partners als Ahold, Kruidvat, Brico, etc.

www.promoplan.be

logo-menapy-v2.jpg

Menapy ontwikkelt turn-key zonne-energie oplossingen voor bedrijven; er worden capex-vrije lease formules aangeboden of men hanteert PPA contracten. Menapy is actief in België en Spanje. Menapy werd mede opgericht door Tilleghem na enkele succesvolle stand-alone projecten met de andere vennoten.

www.menapy.com

 
LogoBlack_Trans.jpg

Bavet is een collectie van spaghetti restaurants, ‘Made for Friends’; op heden zijn er 10 locaties (Gent, Antwerpen, Leuven, Brussel, Brugge), een uitgebreid delivery netwerk en daarnaast een nakende internationale expansie.

www.bavet.eu

Screen Shot 2017-05-17 at 11.21.38.png

Mond is een groep van tandartsenpraktijken met sterke focus op innovatie, kwaliteit en dienstverlening.  De groep heeft praktijken in Antwerpen (2), Gent en Aalst en biedt verscheidene tandheelkundige specialisaties onder 1 dak aan. De groep plant nieuwe openingen in 2019.

www.uwmond.be

 
Unknown-2.png

UnifiedPost is een Business Process-as-a-Service provider van geïntegreerde oplossingen voor proces optimalisatie, met inbegrip van documentaflevering en -verwerking, aangevuld met betalingen, financiële supply chain, credit management en veilige e-identity oplossingen. UP is marktleider in Benelux.

www.unifiedpost.com

 

Unknown-3.png

Oneliner Translations is een geavanceerde vertaalorganisatie; het biedt diensten aan blue chip klanten en overheden. Oneliner combineert (eigen) technologie (machine learning, organizer) met maatwerk door linguïsten.

www.oneliner.be

 
images.png

House of Talents is een HR dienstengroep, met focus op verscheidene knelpuntprofielen; daarbij zijn sales, IT, zorg en voeding de voornaamste domeinen waarin House of Talents kandidaten aan het werk helpt. Het bedrijf heeft vestigingen in Kortrijk, Antwerpen, Brussel en Luik. 

www.houseoftalents.be

Unknown.jpeg

EFK Glass is een nicheproducent en onafhankelijke distributeur van vervangingsruiten voor integraal motorhomes, bussen en microcars met een netwerk van verkoopkantoren in België, Frankrijk en Italië. EFK verdeelt onder het eigen merk Visiguard. 

www.efkglass.be