Participaties visual

EEN GREEP UIT ONZE HUIDIGE SAMENWERKINGEN

Een greep uit onze samenwerkingen

Huidige Projecten
Dilaco

Dilaco

Dilaco is een Belgisch-Nederlands IT-adviesbureau. Met IT-ondersteunende diensten, netwerk & beveiliging en applicatiebeheer richt het zich vooral op de eindgebruiker. Dilaco bedient grotere bedrijven in oa de financiële-, overheids- en gezondheidssector. Tilleghem ondersteunde het management bij de realisatie van een MBO.

Website
Fronnt

Fronnt

Fronnt is een groep van installatiebedrijven (elektrotechniek, HVAC, sanitair, automatisatie …) met als ambitie de energietransitie van KMO’s te faciliteren. De groep bestaat momenteel uit 10 partnerbedrijven: Lenaerts, LVR Electronics, ABN Klimatisatie, Climawest, Sanitel, Electro Verbeke, Van Vooren, Setec, TAC en Evercold. Fronnt is een samenwerking tussen GIMV en Tilleghem.

Website
HAPPINESS

HAPPINESS

Happiness is een digitale marketing en consultancy groep. Het bedrijf beschikt over een team van ruim 120 professionals, gebaseerd in Brussel en Vietnam. Happiness is lange termijn partner van bedrijven als Quick, SPA, VOO, 2de hands, Nespresso, Carlsberg, etc.

 

Website
EMI Groep

EMI Groep

EMI (www.emi.ro ) is de Roemeense marktleider op het gebied van industriële toegangssystemen en is sinds haar oprichting gespecialiseerd in advies, ontwerp, productie, installatie en onderhoud voor toegangsoplossingen voor de industrie, winkelcentra en logistieke centra. EMI heeft een eigen productiefaciliteit in Căteasca, nabij Pitești, waar het, uitgerust met hoogwaardige en moderne machines, op maat gemaakte oplossingen creëert voor haar klanten. Sinds 2020 is Tilleghem, samen met Morphosis Capital (www.morphosiscapital.com), ingestapt in EMI om de groep internationaal uit te bouwen. Ondertussen maken ook Decran (www.decran.be) en Access Systems (www.acccess-systems.be) deel uit van de groep.

Studibo

Studibo

Vijf ingenieurs- en studiebureaus, Feys, RaCo, Concreet, Stabico en Bertram bundelen de krachten en vormen samen een coherente groep die alle relevante diensten in de sector aanbiedt. Bouwheren, aannemers en ontwerpers kunnen bij de STUDIBO-groep terecht voor onder andere stabiliteitsstudies, studies technieken, veiligheidscoördinatie, EPB-EPC, ventilatieverslaggeving & luchtdichtheidstesten, landmeten, keuringen, BREEAM en milieugerelateerde studies.

Website
GEOTHERMA

GEOTHERMA

GeoTherma is een verdeler van warmtepompen en gelieerde thermische oplossingen. Jordaan Energy Systems is een installateur van warmtepomp concepten. Door de combinatie van beide bedrijven kan een all-in-one oplossing aangeboden worden voor de aankoop en installatie van warmtepompen.

Website
LIFTINC

LIFTINC

Liftinc zorgt voor het onderhoud, herstelling en installatie van liften in België. Met een team van bijna 40 mensen beheren ze een vloot van meer dan 2.700 liften. In 2011 richtten ze een tak op in Luxemburg.

Website
Renoffice

Renoffice

Renoffice is een team van gespecialiseerde vakmensen uit alle sectoren van de bouw- en renovatiewereld, dat zorgt voor een perfecte coördinatie en uitvoering van uw renovatie. Dit voor zowel particulieren als bedrijven die wensen te verbouwen in gans Vlaanderen !

Website
LIVWISE

LIVWISE

LivWise brengt een rijk assortiment aan keuken- en woonaccessoires met praktisch design. Het bedrijf is exclusief distributeur van een aantal internationale merken en ontwerpt/verdeelt verder eigen huismerken Point-Virgule, Dotz en Rixx. De producten worden off – en online verkocht in Benelux, Frankrijk, Zuid-Europa en Scandinavië. Eind 2019 nam LivWise het Belgische barbecuemerk Barbecook over.

Website
Remotec

Remotec

Remotec is een totaalpartner in het ontwerpen, produceren en plaatsen van producten die overzicht, zichtbaarheid, veiligheid en zekerheid op bedrijfsterreinen optimaliseren. Het bedrijfsaanbod bestaat uit signalisatie, wegmarkeringen, branding, aanrijdbeveiliging, afbakeningen, lichtreclames, publicitaire signalisatie, infrastructuurwerken, laadoplossingen, wayfinding en digitale led schermen. Dankzij in-house productie en een eigen installatieteam worden klanten ontzorgd van A tot Z. Het bedrijf is gevestigd te Gent en stelt ruim 100 mensen te werk.

Website
Harvest

Harvest

 

Harvest is een onafhankelijk investeringsbedrijf gevestigd in België, dat werkt met en investeert in schaalbare vroege en mid-stage B2B- en B2C-bedrijven en kleine merken. Wij investeren in voedingsgerelateerde bedrijven, foodtech, hospitality en leisure. Dankzij haar diepgaande sectorexpertise kan Harvest snel handelen en samen met gedreven ondernemers zinvolle, sterke samenwerkingen opzetten.

Enkele van onze investeringen zijn Bavet (collectie van spaghetti restaurants - www.bavet.eu ), Oats Day Long (havermoutbar - www.oatsdaylong.com ), Frans & Bertha (productie van traditionele gerechten - www.fransenbertha.be) , Fermedics ( pionier in de ontwikkeling van ondergronden gefermenteerde plantaardige producten - www.fermedics.com) en BeerSelect (Gentse contractbrouwer - www.beerselect.be)

Website
MOND

MOND

Mond is een groep van tandartsenpraktijken met sterke focus op innovatie, kwaliteit en dienstverlening.  De groep heeft praktijken in Antwerpen (2), Gent, Aalst, Aalter, Denderleeuw, Mechelen en Itegem en biedt verscheidene tandheelkundige specialisaties onder 1 dak aan. De groep plant nieuwe openingen in de toekomst.

Website
D&M DEPOT

D&M DEPOT

D&M Depot ontwerpt decoratieartikelen en verdeelt deze via floristen, tuincentra en interieurzaken. Het verwierf een internationaal leidinggevende positie in keramische potten, die in meer dan 45 landen worden verkocht. D&M heeft haar hoofdzetel in Aartselaar.

Website
ELAN

ELAN

Oneliner Translations is een geavanceerde vertaalorganisatie; het biedt diensten aan blue chip klanten en overheden. Oneliner combineert (eigen) technologie (machine learning, organizer) met maatwerk door linguïsten. In augustus 2020 fuseerden Oneliner Transaltions en ElaN Languages, en werd Password overgenomen in Nederland. Dankzij de fusie ontstaat de grootste 100% Belgische taalspeler.

Website
MENAPY

MENAPY

Menapy ontwikkelt, financiert, bouwt en exploiteert industriële zonne-energiecentrales voor multinationals. Dit systeem zorgt voor een zorgeloze en duurzame energieopwekking op locatie, waardoor bedrijven hun ecologische voetafdruk verkleinen en besparen op hun elektriciteitskosten. Solar as a Service.

Website
VOXDALE

VOXDALE

Voxdale is een R&D consultant, met als doel om ondernemers en bedrijven te helpen met technologie-integratie, opbouw van IP, product ontwikkeling, proces optimalisatie, simulatie, prototyping en het testen van technologische haalbaarheden.

Website
EFK GLASS

EFK GLASS

EFK Glass is een nicheproducent en onafhankelijke distributeur van vervangingsruiten voor motorhomes, bussen en microcars met een netwerk van verkoopkantoren in België, Frankrijk en Italië. EFK verdeelt onder het eigen merk Visiguard.

Website
HOUSE OF TALENTS

HOUSE OF TALENTS

House of Talents is een HR-dienstengroep, met focus op verscheidene knelpuntprofielen; daarbij zijn sales, IT, zorg en voeding de voornaamste domeinen waarin House of Talents kandidaten aan het werk helpt. Het bedrijf heeft vestigingen in Kortrijk, Antwerpen, Brussel en Luik.

Website
PASCO

PASCO

Pasco is een niche-producent van stalen en gegalvaniseerde stalen vaten voor de opslag van hoogwaardig en gevaarlijk afval. Deze opslagvaten worden gebruikt voor diverse applicaties en in diverse industrieën waaronder de medische, petrochemische en nucleaire sector.

Website
PROMOPLAN

PROMOPLAN

Promoplan is de one-stop-shop marktleider in België op vlak van field marketing en merchandising. Het bedrijf, dat al 25 jaar actief is, heeft ruim 400 medewerkers in de field die worden aangestuurd door een centraal team in Groot-Bijgaarden. Promoplan levert diensten aan klanten als P&G, l’Oreal, Henkel, LVMH en retail partners als Ahold, Kruidvat, Brico, etc.

Website
UNIFIEDPOST

UNIFIEDPOST

UnifiedPost is een Business Process-as-a-Service provider van geïntegreerde oplossingen voor proces optimalisatie, met inbegrip van documentaflevering en -verwerking, aangevuld met betalingen, financiële supply chain, credit management en veilige e-identity oplossingen. Unified Post is marktleider in Benelux.

Website

0%