Participaties visual

EEN GREEP UIT ONZE HUIDIGE SAMENWERKINGEN

Een greep uit onze samenwerkingen

Vorige Projecten
DKM Customs

DKM Customs

DKM is een onafhankelijke specialist in douaneformaliteiten met hoofdkantoor in (de haven van) Antwerpen. De jarenlange expertise het solide team van intussen reeds c. 60 experten en de vooruitstrevende focus op digitalisatie maken DKM uniek binnen de sector.

Website
ARCHE Consulting

ARCHE Consulting

ARCHE Consulting is een compliance en safety-adviseur met kantoren in Gent en Leuven. ARCHE Consulting biedt regelgevende compliance-diensten aan voor fabrikanten en importeurs van chemicaliën, biociden, cosmetica, gewasbeschermingsproducten, meststoffen en biostimulanten.

Website
Dilaco

Dilaco

Dilaco is een Belgisch-Nederlands IT-adviesbureau. Met IT-ondersteunende diensten, netwerk & beveiliging en applicatiebeheer richt het zich vooral op de eindgebruiker. Dilaco bedient grotere bedrijven in oa de financiële-, overheids- en gezondheidssector. Tilleghem ondersteunde het management bij de realisatie van een MBO.

Website
GEOTHERMA

GEOTHERMA

GeoTherma is een verdeler van warmtepompen en gelieerde thermische oplossingen. Jordaan Energy Systems is een installateur van warmtepomp concepten. Door de combinatie van beide bedrijven kan een all-in-one oplossing aangeboden worden voor de aankoop en installatie van warmtepompen.

Website
Fronnt

Fronnt

Fronnt is een groep van installatiebedrijven (elektrotechniek, HVAC, sanitair, automatisatie ...) met als ambitie de energietransitie van KMO's te faciliteren. De groep bestaat momenteel uit 10 partnerbedrijven: Lenarts, LVR Electronics, ABN Klimatisatie, Climawest, Sanitel, Electro Verbeke, Van Vooren, Setec, TAC en Evercold. Fronnt is een samenwerking tussen GIMV en Tilleghem.

Website
LIFTINC

LIFTINC

Liftinc zorgt voor het onderhoud, herstelling en installatie van liften in België. Met een team van bijna 40 mensen beheren ze een vloot van meer dan 2.700 liften. In 2011 richtten ze een tak op in Luxemburg.

Website
HAPPINESS

HAPPINESS

Happiness is een digitale marketing en consultancy groep. Het bedrijf beschikt over een team van ruim 120 professionals, gebaseerd in Brussel en Vietnam. Happiness is lange termijn partner van bedrijven als Quick, SPA, VOO, 2de hands, Nespresso, Carlsberg, etc.

 

Website
EMI Groep

EMI Groep

EMI (www.emi.ro ) is de Roemeense marktleider op het gebied van industriële toegangssystemen en is sinds haar oprichting gespecialiseerd in advies, ontwerp, productie, installatie en onderhoud voor toegangsoplossingen voor de industrie, winkelcentra en logistieke centra. EMI heeft een eigen productiefaciliteit in Căteasca, nabij Pitești, waar het, uitgerust met hoogwaardige en moderne machines, op maat gemaakte oplossingen creëert voor haar klanten. Sinds 2020 is Tilleghem, samen met Morphosis Capital (www.morphosiscapital.com), ingestapt in EMI om de groep internationaal uit te bouwen. Ondertussen maken ook Decran (www.decran.be) en Access Systems (www.acccess-systems.be) deel uit van de groep.

Website
Studibo

Studibo

Zes ingenieurs- en studiebureaus, Feys, RaCo, Concreet, Stabico, Keurdesk en Bureau De Fonseca bundelen de krachten en vormen samen een coherente groep die alle relevante diensten in de sector aanbiedt. Bouwheren, aannemers en ontwerpers kunnen bij de STUDIBO-groep terecht voor onder andere stabiliteitsstudies, studies technieken, akoestiek, veiligheidscoördinatie, EPB-EPC, ventilatieverslaggeving & luchtdichtheidstesten, landmeten, keuringen, BREEAM en milieugerelateerde studies.

Website
MOND

MOND

Mond is een groep van tandartsenpraktijken met sterke focus op innovatie, kwaliteit en dienstverlening.  De groep heeft praktijken in Antwerpen (2), Gent, Aalst, Aalter, Denderleeuw, Mechelen en Itegem en biedt verscheidene tandheelkundige specialisaties onder 1 dak aan. De groep plant nieuwe openingen in de toekomst.

Website
LIVWISE

LIVWISE

LivWise brengt een rijk assortiment aan keuken- en woonaccessoires met praktisch design. Het bedrijf is exclusief distributeur van een aantal internationale merken en ontwerpt/verdeelt verder eigen huismerken Point-Virgule, Dotz en Rixx. De producten worden off – en online verkocht in Benelux, Frankrijk, Zuid-Europa en Scandinavië. Eind 2019 nam LivWise het Belgische barbecuemerk Barbecook over.

Website
Remotec

Remotec

Remotec is een totaalpartner in het ontwerpen, produceren en plaatsen van producten die overzicht, zichtbaarheid, veiligheid en zekerheid op bedrijfsterreinen optimaliseren. Het bedrijfsaanbod bestaat uit signalisatie, wegmarkeringen, branding, aanrijdbeveiliging, afbakeningen, lichtreclames, publicitaire signalisatie, infrastructuurwerken, laadoplossingen, wayfinding en digitale led schermen. Dankzij in-house productie en een eigen installatieteam worden klanten ontzorgd van A tot Z. Het bedrijf is gevestigd te Gent en stelt ruim 100 mensen te werk.

Website

0%