Loading...

Participaties

Een greep uit onze huidige samenwerkingen
livwise

LIVWISE

LivWise brengt een rijk assortiment aan keuken- en woonaccessoires met praktisch design. Het bedrijf is exclusief distributeur van een aantal internationale merken en ontwerpt/verdeelt verder eigen huismerken Point-Virgule, Dotz en Rixx. De producten worden off – en online verkocht in Benelux, Frankrijk, Zuid-Europa en Scandinavië. Eind 2019 nam LivWise het Belgische barbecuemerk Barbecook over.

beerselect

BeerSelect

BeerSelect is een Gentse contractbrouwer die lokale micro-brouwerijen ondersteunt op vlak van productie, sales, marketing en distributie. De brouwer commercialiseert daarnaast ook een aantal eigen merken.

Oneliner/ElaN

Oneliner/ElaN

Oneliner Translations is een geavanceerde vertaalorganisatie; het biedt diensten aan blue chip klanten en overheden. Oneliner combineert (eigen) technologie (machine learning, organizer) met maatwerk door linguïsten. In augustus 2020 fuseerden Oneliner Transaltions en ElaN Languages, en werd Password overgenomen in Nederland. Dankzij de fusie ontstaat de grootste 100% Belgische taalspeler.

voxdale

Voxdale

Voxdale is een R&D consultant, met als doel om ondernemers en bedrijven te helpen met technologie-integratie, opbouw van IP, product ontwikkeling, proces optimalisatie, simulatie, prototyping en het testen van technologische haalbaarheden

frans en bertha

Frans & Bertha

Productie van stoverij, vol-au-vent, balletjes in tomatensaus, bolognaise, you name it. Elk gerecht wordt bereid met het grootste respect voor Bertha’s keukenprincipes: enkel vers, enkel kwaliteit en steeds lokaal.

D&M Depot

D&M Depot

D&M Depot ontwerpt decoratieartikelen en verdeelt deze via floristen, tuincentra en interieurzaken. Het verwierf een internationaal leidinggevende positie in keramische potten, die in meer dan 45 landen worden verkocht. D&M heeft haar hoofdzetel in Aartselaar.

mond

Mond

Mond is een groep van tandartsenpraktijken met sterke focus op innovatie, kwaliteit en dienstverlening.  De groep heeft praktijken in Antwerpen (2), Gent, Aalst, Aalter, Denderleeuw, Mechelen en Itegem en biedt verscheidene tandheelkundige specialisaties onder 1 dak aan. De groep plant nieuwe openingen in de toekomst.

Casper

Bavet lanceerde in 2020 ook Casper: een netwerk aan spook-keukens (ghost of dark kitchens) met een reeks aan eigen brands/gerechten.

menapy

Menapy

Menapy ontwikkelt, financiert, bouwt en exploiteert industriële zonne-energiecentrales voor multinationals. Dit systeem zorgt voor een zorgeloze en duurzame energieopwekking op locatie, waardoor bedrijven hun ecologische voetafdruk verkleinen en besparen op hun elektriciteitskosten. Solar as a Service.

bavet

Bavet

Bavet is een collectie van spaghetti restaurants, ‘Made for Friends’; locaties in Gent (3), Antwerpen (2), Leuven (2), Brussel (3), Brugge, Liège, Mechelen, Maastricht, etc en een uitgebreid delivery netwerk.

geotherma

Geotherma

GeoTherma is een verdeler van warmtepompen en gelieerde thermische oplossingen. Jordaan Energy Systems is een installateur van warmtepomp concepten. Door de combinatie van beide bedrijven kan een all-in-one oplossing aangeboden worden voor de aankoop en installatie van warmtepompen.

EMI

EMI (Equipment Maintenance Industrie) is een Roemeense totaalleverancier van B2B-diensten voor toegangssystemen. Het productaanbod omvat oplossingen voor industriële afsluitingen gecombineerd met geïntegreerde diensten, gaande van ontwerp en productie tot on-site installatie en onderhoud. Met meer dan 17 jaar evaring is EMI uitgegroeid tot een internationale speler met vestigingen in Roemenië, Rusland en Oekraïne.

Happiness

Happiness is een digitale marketing en consultancy groep. Het bedrijf beschikt over een team van ruim 120 professionals, gebaseerd in Brussel en Vietnam. Happiness is lange termijn partner van bedrijven als Quick, SPA, VOO, 2de hands, Nespresso, Carlsberg, etc.

Een greep uit onze gerealiseerde samenwerkingen
UnifiedPost

UnifiedPost

UnifiedPost is een Business Process-as-a-Service provider van geïntegreerde oplossingen voor proces optimalisatie, met inbegrip van documentaflevering en -verwerking, aangevuld met betalingen, financiële supply chain, credit management en veilige e-identity oplossingen. Unified Post is marktleider in Benelux.

promoplan

Promoplan

Promoplan is de one-stop-shop marktleider in België op vlak van field marketing en merchandising. Het bedrijf, dat al 25 jaar actief is, heeft ruim 400 medewerkers in de field die worden aangestuurd door een centraal team in Groot-Bijgaarden. Promoplan levert diensten aan klanten als P&G, l’Oreal, Henkel, LVMH en retail partners als Ahold, Kruidvat, Brico, etc.

House of Talents

House of Talents

House of Talents is een HR-dienstengroep, met focus op verscheidene knelpuntprofielen; daarbij zijn sales, IT, zorg en voeding de voornaamste domeinen waarin House of Talents kandidaten aan het werk helpt. Het bedrijf heeft vestigingen in Kortrijk, Antwerpen, Brussel en Luik.

EFK Glass

EFK Glass

EFK Glass is een nicheproducent en onafhankelijke distributeur van vervangingsruiten voor motorhomes, bussen en microcars met een netwerk van verkoopkantoren in België, Frankrijk en Italië. EFK verdeelt onder het eigen merk Visiguard.

pasco

Pasco

Pasco is een niche-producent van stalen en gegalvaniseerde stalen vaten voor de opslag van hoogwaardig en gevaarlijk afval. Deze opslagvaten worden gebruikt voor diverse applicaties en in diverse industrieën waaronder de medische, petrochemische en nucleaire sector.

Neem contact op met Tilleghem

  • Telefoon

    +32(0)9/331.88.08

  • Adres

    Schoonzichtstraat 23e, 9051 Sint-Denijs-Westrem