Loading...

VASTGOED

Een greep uit onze huidige projecten
Resiterra

Resiterra

Resiterra is een voorbeeld van kwaliteitsvolle stadsinbreiding. In Leuven verhuizen alle ziekenhuisfuncties van de binnenstad naar campus Gasthuisberg. Hugo en Erik Van Hoof brengen op de vrijgekomen sites vernieuwing in een historische context; een verhaal van wooncomfort, sociale verwevenheid en duurzaamheid.

kanaelzicht

Kanaelzicht

Kanaelzicht wordt ontwikkeld in joint-venture met Odebrecht en Groep Caenen; het betreft een mixed use project met 144 appartementen, kantoren en winkels. Het project maakt deel uit van een stadsuitbreiding en bevat zowel nieuwbouw als de renovatie van de oude papierfabriek.

duinenoostende

Duinenoostende

Duinen Oostende is een project van 80 woningen en 55 appartementen aan het Duinenkerkje in Mariakerke, idyllisch gelegen aan zee en duinen. Het project wordt geleid door het Corbeau team en de bouw werd aangevat in 2018.

ter'asse

Ter’Asse

Ter’Asse is een moderne en kwalitatieve ontwikkeling van 52 appartementen en 8 handelsruimtes in Asse. Het uitstekend gelegen project pas perfect in de vernieuwing van het centrum van Asse.

Een greep uit onze gerealiseerde projecten
blauwe parel

Blauwe Parel

Het bouwproject ‘Blauwe Parel’ is gelegen aan de spuikom te Oostende/Bredene, 80 ha zeil- en recreatiedomein en groene gordel. Een waar fiets- en wandelparadijs met vertakkingen naar kust, hinterland, Bredene, …

de boterton

De Boterton

Binnen de grote ring van Lier, aan de oevers van de Nete en op een steenworp van het Lisp en de Lispersteenweg, werd dit nieuwbouwproject gerealiseerd in een mooi en rustig kader in samenwerking met Group Caenen. Residentie ‘De Boterton’ bestaat in totaal uit 72 appartementen, verdeeld over vijf gebouwen.

zuidburg

Zuidburg

Zuidburg is een project van 100 luxe zorgflats in Veurne. De residentie wordt gebouwd door Furnibo en zal na oplevering beheerd worden door de CM Zorgmakelaar.

STUDENT SITE KORTRIJK

Student Site Kortrijk

Student Site Kortrijk is een studentenresidentie in Kortrijk, vlakbij Howest hogeschool; het project werd ontwikkeld in 2015 – 2016 en is operationeel sinds september 2016. Alle flats zijn verkocht en verhuurd.

Neem contact op met Tilleghem

  • Telefoon

    +32(0)9/331.88.08

  • Adres

    Schoonzichtstraat 23e, 9051 Sint-Denijs-Westrem